Üdvözlünk a CS2.HU & FMP-NFS rajongói oldalon!
>> NFS.CS2.HU > Cikkek > Underground 2 > Ismertető
Ma 2021. május 18. kedd, Erik, Alexandra névnapja van.
Ismertető
Fedezd fel a Need For Speed Underground 2, az az a 2003-as, nagysikerű autós játék folytatását és a legendás Need For Speed Underground Család legújabb népszerű darabjának élő, lélegző világát.

A Need For Speed Underground 2, amlynek a helyszíne egy nagy, szabadon bejárható, 5 különböző, de összefüggő környékből álló város, egy lenyűgöző játékvilágot kínál, ahol az utcák lesznek a menü(i)d. Ahogy a játékosok fedezik fel a várost, rivális versenyzőkkel találkoznak akik megtanítják, milyen az illegális verseny világa és leadják a drótot a legmenőbb versenyszínhelyekről a városban

A teljesen új teljesítmény fokozás/tuningolás lehetővé teszi a játékosnak, hogy vezetési módjuk és teljesítményük minden területén finomíthassanak, míg a 100-nál is több új külső átalakítások garantálják, hogy a játékosok megalkothassák a saját, személyre szabott, teljesen egyedi autójukat. A még mindig igen érdekesen hangzó törésmodell szó ismét megerősítésre került, mivel az E3-as sajtótájékoztatón is szó esett róla.

Új játékmódok egészítik ki a hagyományos verseny(esemény)eket, mélységet és változatosságot biztosítva a játéknak. Végletekig próbára téve autót és vezetőjét, míg a több mint egy tucat a legnevesebb gyártók által készített és a piacon még meg nem jelent új autó és a több száz alkatrész a Need For Speed Underground 2 -t a legelevenebb és a legegyedibb játékélménnyé teszi(k).

Fő Tulajdonságok

  • Szabadon Bejárható Város: Fedezd fel az 5 különböző, de összefüggő területre osztott várost, ahol a külvárosi kanyargós utak és sűrű belvárosi úthálózat váltják egymást. A különböző környéket egy autópályarendszer köti össze.
  • Fokozatos Játék: Nevet akarsz szerezni magadnak az illegális versenyek birodalmában? Ehez meg kell találnod őket. A futamokra bárhol és bármikor sor kerülhet és amint a játékosok ellenfelekkel találkoznak megtudhatják hol vehetik meg a legmenőbb cuccokat az autóra és hol vehetnek részt a legelitebb eseményeken.
  • Új Játékmód: A tavalyi hagyományos játékmódhoz most 3 új játékmód járul, hogy a játékosok tökéletesíthessék tudásukat egy sor különféle vezetési stílusban.
  • Tuningolás: Spécizd fel autód telejsítményének minden (apró) részletét több száz teljesítményjavító/tuningoló piacon még meg nem jelent legális alkatrésszel ,aztán finomíts mindenen az áttételtől kezdve a (kerék), felfüggesztésig a végső versenyre.
  • A Legmenőbb Autók: A játékban több mint 30 elérhető, legnépszerübb autómárkák - Nissan Motor; Toyota és Mitsubishi Motors stb. - ha egy autó menő az utcán, akkor benne van a játékban.
  • Külső Átalakítások: A tavalyi játékhoz képest több, mint a kétszeresére nőtt a külső átalakítások (lehetőségek) száma, így szószerint az autókombinácíók milliói váltak elérhetővé a játékosok számára. A játékban szerepelenek - hangrendszerek, fényszórok, oldalszegélyek, tetőszellőzök, abroncsok, karosszéria felszerelések, neonfény és még sok más. Amit a való életben feltudnak tenni az autóra, azt a játékosok is feltehetik a Need For Speed Underground 2-ben.
  • Változatos Környzet: Az 5 különböző kerület mindegyike egyedi külsővel rendelkezik és egyedi érzést kínálnak, beleértve a változatos vezetési élményt és az út tipusokat is. Az útfelszínek, az igazi időjárási effektek és a környezeti veszélyek állandó készenléteben fogják tartani a játékosokat, miközben napnyugtától napkeltétig versenyezhetnek.
  • Online: A játékosok a Neten is megvédhetik hírnevüket, az alvilág legjobb versenyzőit Online-on kihívva a PlayStation 2 számítógépes szórakozatató rendszerek körében.


Termékleírás

Kiadó: Electronic Arts || Fejlesztő: EA Canada || Megjelenés: 2004 Ősz, November (már megjelenet) || Kategória: Verseny Szimulátor

Cikk: Földesi Virág, Földesi Mihály, Földesi Péter (FMP)
 MaXeline.com:
Internetes megoldások
 FLASH POINT ONLINE
PADI Magyarország:
Merülésvezető.hu

PARTNER PROGRAM!

Támogasd portálunkat, helyezd el oldaladon a bannerünket, és a te oldaladat is felvesszük a partnerek közé:
Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás

 
 
 
  MXCP portálmotor, fórum,
üzemeltetés: MaXeline.com
Design: FMP& MaXeline
Jelentkezés a portál csapatába || Honlap térkép
A portál a CS2.HU és az FMP közös project-je. © Copyright 2002-2006. Minden jog fenntartva!
Az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti