Üdvözlünk a CS2.HU & FMP-NFS rajongói oldalon!
>> NFS.CS2.HU > Cikkek > Underground 2 > Interjú Brooke Burke-kel a Need For Speed Underground 2-ről
Ma 2021. május 18. kedd, Erik, Alexandra névnapja van.
Interjú Brooke Burke-kel a Need For Speed Underground 2-ről
Múlt héten az EA GAMES-nek alkalma nyílt arra, hogy beszélgethessen azon személyek egyikével, amelyek miatt a férfiak az E Network nézik, azaz Brooke Burke-kel, aki a legutóbbi szerepléséről számolt be a már annyira várt NFS-U2-ben. Noha általában oly gyakran csodált külsője van a középpontban (a kedven magazinotok alapján), most örömmel közöljük, hogy Brooke nem csak gyönyörű, intelligens és nagyon jó humorérzékkel rendelkezik, hanem játszani is szokott!

EA GAMES: Azt hallottam, hogy szoktál számítógépes játékokkal játszani, így biztosan nagy megtiszteltetés számodra, hogy szerepelhetsz egyben.

Brooke Burke: Persze, óriási! Igazából nekem már akkor megvolt a játék (NFS-U) mielőtt az EA Games felkérését megkaptam. Ráadásul autómániás is vagyok, úgyhogy oka van, hogy szenvedélyem lett a játék. Azt hiszem, iszonyatosan jó lesz. Izgatottan várom, hogy láthassam a készterméket.

EAG: Mennyire játszottál jól az NFS-U –ban?

BB: Oké voltam, de sokat kellet tanulnom. Most sokkal jobb vagyok, mint azelőtt. Szeretek vezetni és sok olyan dolgot csináltam az autómmal, amit a játékban is lehet, szóval jó szórakozás volt nézni, ahogy mindez megtörtént.

EAG: Tudtál már játszani az NFS-U2 –vel?

BB: Aha. Egy kicsit már elidőztem vele, és azt hiszem sokkal jobb szórakozást nyújt most, hogy van „Nyílt Világ” opció. A pálya/világ mérete most egyszerűen hihetetlen. Leginkább azokat a dolgokat szeretem a játékban, hogy például menet közben is teljesíthetsz. Ahogy haladsz előre, úgy fejleszthetsz és nem kell olyan versenyeket lejátszanod, amiket nem akarsz, mint az előző részben, ahol a gép küldött a versenyekbe. Ezen kívül szerintem klassz, hogy összehasonlítva más autós játékkal, hogy ezek tényleg megszerezhető autók nem pedig $100.000+autó. Ezek olyan autók, amik tényleg vannak az embernek, vagy amiket megszerethetsz és a célok elérhetők, és mindenki jól szórakozhat és kialakíthatja, és sajátévá teheti az autóját. Szerintem mindenki azonosulni tud majd ezzel a játékkal.

EAG: Vagy csak körbeautózni és más sofőröket megfutamítani…

BB: Abszolút és minden határon túl és hasonlók!

EAG: Hallottam, hogy van egy Ferrarid, és kíváncsi volnék versenyeztél-e vagy faroltál-e valaha vele?

BB: Nem, nem faroltam vele és nem is szeretnék. Tudod, hogy van ez, néha egy-egy alkalmi verseny, de igazán felelősségteljesen ezzel az autóval. Igyekszem mindezt elkerülni. De van egy Hummerem, amit kicsinosítottam. Sok minden van rajta… és a króm, így igazán jól elszórakoztam vele kívül-belül. Van egy Mercedes-em, amin van After-kit csomag, első és hátsó világítás a kerekeknél, kipufogó (2:00). Szóval sok dolog van a játékban, amiken szórakozni tudok.

EAG: TV-s személyiségnek lenni és filmben szerepelni… Ezekhez képest egy videojátékban részt venni teljesen más. Hogyan készültél fel a szerepedre a játéban?

BB: Nem tudtam, mire készüljek. Azt kell mondanom, hogy az állóképek fotózása volt a legnehezebb színészi munkám eddig. Ennyire animáltnak lenni, tartani magam az animációhoz, hagyni, hogy a fotós elkapja azokat a mozdulatokat/pillanatokat… Nagy kihívás volt. Ugyanakkor szórakoztató is volt egyben, hogy a szinkronfülkében kifejleszthettem a karakter személyiségét és az, hogy megtanultam a tuning kultúra szakzsargonját. Ez teljesen más mint, amit valaha ha is csináltam. Szeretek olyan dolgokat tenni, amit még nem tettem azelőtt még az életétemben és szerintem ez az egész folyamat az állókép készítésétől kezdve a szinkronon át az animált karakterekig lenyűgöző! Ma láttam először az animációkat és elképesztő volt látni ezt a grafikaszerű regényt, ami velem játszódik, és ami ilyen realisztikus.

EAG: Az NFS-U2 -ben te alakítod Rachelt. Most, hogy befejezted a munkát a játékban, tudnál mondani nekünk valamit róla?

BB: Szerintem nagyon klasszul viselkedik. Nagyon magabiztos, erős és tájékozott. Nem gyerekes és nem is pajkos. Ő egy igazán kemény csajszi, ő futtatja az egész tiltott utcai versenyzést és szerintem, megvan az a képessége, hogy durva (is) legyen a versenyzőkhöz, ha kell, de bátorítsa is őket és megadja a szükséges felszereléseket, amelyek segítségével jobb versenyzők lehetnek. Szeretem, hogy egyenes és kemény. Szerintem kicsit hasonlítunk egymásra.

EAG: Így, hogy tudom, egy plasztikai sebész felesége vagy (bocs srácok), nem fogja megkínozni az animációs csapatot, ha nem adják vissza pontosan a képmásodat?

BB: Ha, ha, ha, ha… Nem, nem, nem… Szerintem nagyszerű munkát végeztek.

EAG: Szóval szoktál játszani otthon?

BB: Van egy PS-2 (PlayStation-2)-nk és nemrég vettünk Xboxot. Van egy házimozink és sokat játszunk ott is. Sokat játszottam videojátékokkal, amikor úgy emlékszem, a PacMan és az Asteroids kijött. Szeretem az összeállítás lemezeket, amiken a régi játékok vannak, azok nagyon jó szórakozást nyújtanak. Sokat játszom a gyermekeimmel is. Nemot játszunk. Férjem sokat játszik a Sport játékokkal. És sokat játszunk azokkal a jó régi játékokkal.

EAG: Játszottál már Online-on?

BB: Még nem, de szeretném már igazán kipróbálni. Mivel az én karakterem, Rachel, nem versenyezhet a játékban, nagyon szeretnék Online-on más emberekkel ellen játszani. Össze kellene hoznunk egyszer.

EAG: Van valaki a családban, aki leginkább odavan, hogy láthasson az NFS-U2 –ben?

BB: Aha, az unokaöcsém, Ritchi, aki 10 éves. Ő egy NFS-U őrült, töviről hegyire ismeri a játékot, és én vagyok az ő hőse. :)

EAG: Kért már tőled NFS pólókat és egyéb cuccokat?

BB: Megrohamozta az EA reklámosztályát mindenért. Eljött a fotózásra is. Arizonában él, így repülővel LA-be hozattam (LosAngeles), hogy eljöjjön velem a fotózásra. Én mondom neked, hogy ő egy igazi rajongó!

EAG: Mihez kezdesz a játék után?

BB: Nem tudom. Mindenki ezt kérdezi. Azt hiszem, igazán szerencsés vagyok, hogy mindig dolgozok valamin. A fitness videóm kész és most kerül ki a piacra az országban (van róla egy info-reklám). A fürdőruha cégemmel most új irányt veszünk. A licensz üzletek megkötését vettem célba. A 2005-ös naptáram októberben lesz a boltokban, ezen a héten nyomtatják. Mostanában írtam alá egy szerződést két poszterre itt az államokban és nemzetközi szinten is. És ezen a nyáron híreket is mondok a TV-ben és van még mozis munkám is.

EAG: Úgy látszik, hogy nincs sok időd ücsörögni.

BB: [Nevet] Hiszed vagy nem, mostanában sok szabadidőm van. Sok kis projektem van, ami jó szórakozás. Ha úgy tetszik igényesebb projektek.

EAG: Utolsó kérdésem egy az egy a kettőhöz fogadás, amit itt az irodában tettünk. Ugye nem vagy minden nap bikiniben, igaz?

BB: Most épp abban vagyok. [Nevet]

EAG: $5 oda.

Az interjút fordította: FV (FMP)

 MaXeline.com:
Internetes megoldások
 FLASH POINT ONLINE
PADI Magyarország:
Merülésvezető.hu

PARTNER PROGRAM!

Támogasd portálunkat, helyezd el oldaladon a bannerünket, és a te oldaladat is felvesszük a partnerek közé:
Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás


Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
DLAN5_Lecsek_1
DLAN5_Lecsek_1
1 hozzászólás

 
 
 
  MXCP portálmotor, fórum,
üzemeltetés: MaXeline.com
Design: FMP& MaXeline
Jelentkezés a portál csapatába || Honlap térkép
A portál a CS2.HU és az FMP közös project-je. © Copyright 2002-2006. Minden jog fenntartva!
Az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti